Packaging
Packaging Innovations 2018, Utrecht Easyfairs.
De 6e editie van Packaging Innovations bracht 100 exposerende innovatiepartners en een hoogwaardig internationaal sprekersprogramma met 30 experts over o.a. verpakkingsdesign, smart packaging, shopper marketing en verpakkings-innovaties. Via deze weg willen wij al onze exposanten en bezoekers bedanken voor deze succesvolle edtie.
SEO
Producent en leverancier van duurzame karton verpakkingen VPK Packaging Group.
Carrière maken in papier? VPK Packaging Group stelt zich tot doel een geweldige werkgever te zijn. Daartoe zetten we in op een stabiele werkomgeving waarbinnen onze medewerkers ruimte krijgen voor zelfontwikkeling en om door te groeien naar nieuwe, boeiende functies.,
leemanskredieten.be
Packaging Igepa.
Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw vertegenwoordiger of met een medewerker van ons Packaging team 09 325 45 74 of salesIST@igepa.be. Zij staan voor u klaar! Klik hier om onze geïllustreerde packaging catalogus te doorbladeren. Bundelen en omsnoeren.
VPN Unlimited
JS Packaging.
Een kans om uw product naast de rekken te etaleren. Met JS Packaging hebt u een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de sector van verpakkingen voor aardappelen, groente en fruit. Aarzel niet om ons te contacteren! JS Packaging nv.
Compy Packaging Een product van ACE Packaging.
Elk jaar beloont het milieu-infopunt voor de kmo miK, een samenwerking tussen Voka en de provincie Vlaams-Brabant België, een bedrijf dat inspanningen levert om op een duurzame manier te werken. Compy Packaging ging met de titel lopen en werd Klimaatambassadeur van 2017! GREENER PACKAGING AWARD WINNER 2015.
REMMICOM PACKAGING NV VERPAKKINGSMATERIALEN OVER ONS.
Wij bieden onder andere een enorm uitgebreid gamma GEBAKSDOZEN, TAARTDOZEN, PATISSERIEDOZEN, VENSTERDOZEN, BONBONDOOSJES, BALLOTINS, DESSERTDOOSJES, GOUDKARTON MET NAAMDRUK, SNELPACK, INDUSTRIELE VERPAKKINGEN en LUXEDOOSJES. Met betrekking tot VERPAKKINGSMATERIALEN is REMMICOM PACKAGING NV ondertussen een gevestigde naam geworden in BELGIE, NEDERLAND, DUITSLAND en FRANKRIJK.
Welkom Ace Packaging.
Gedreven door innovatie streeft ACE Packaging naar verpakkingsproducten met een hoge aandacht voor functionaliteit, gebruiksgemak, merkbeleving en een minimale milieu-impact. SUMMERVIBES @ ACE PACKAGING. 20 apr 2018. Het mooie weer staat weer voor de deur.: ACE Packaging stelt daarom haar Summervibes folder voor!

Contacteer ons