schuimkussens voor buiten
Vulling voor kussens op maat. Polyether, Koudschuim, Quick Dry Foam.
Als je kussens het hele jaar of seizoen buiten wilt laten liggen, in weer en wind en dan bedoelen we ook echt in" weer en wind." Voor het lekker hangen in je bank. Wegzakken doe je hier zeker, maar dat is dan ook wat je zoekt als je voor deze vulling gaat.
kussen op maat
Schuimrubber, makkelijk en veilig online bestellen.
Schuimrubber.nl is een onderdeel van familiebedrijf Meubelstoffeerderij ten Caat in Hoogeveen en is al ruim 40 jaar een betrouwbaar en vakkundig adres voor meubelstoffering en stoffering van kussens en matrassen, het verbeteren van zitcomfort van zit en rugkussen vullingen en matrassen op maat.
taxi
Welk schuimrubber voor Outdoor Zitkussens? Schuimrubber, makkelijk en veilig online bestellen.
Buiten deze reguliere kwaliteiten is er ook nog het Dryfeel schuimrubber. Dit materiaal kan in weer en wind blijven liggen en is daarmee geschikt voor kussens die het gehele jaar buiten blijven liggen of die veel met water in aanraking komen.
isopropyl alcohol
Buiten kussens schuimrubber enzo.
Laat u de kussens in de regen liggen? Als u de kussens buiten laat liggen in weer en wind dan raden wij u aan om voor de kwaliteit Calipore te gaan. Dit is een schuimrubber speciaal voor buiten. Polyether SG 35.
kunststof bakken met deksel
Dé Kussengigant van Nederland!
Als u op maat gemaakte tuinkussens wilt, dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Geef de lengte, hoogte en dikte van de kussens door, bepaal de gewenste vulling en kies uit één van de vele kleuren voor de stof.
Outdoor loungebank kussens Outdoorstoffen schuimrubber Online.
De stoffen zijn onder andere geschikt voor kussens voor tuinmeubelen, outdoor kussens, buitenmeubelen, loungesets enz. Wanneer u kussens voor buiten gaat gebruik is het belangrijk de kussens van een kleurechte en waterafstotende stof te voorzien. In ons assortiment vindt u de milano outdoor en de milano outdoor plus.

Contacteer ons