schut packaging eerbeek
Kennismaken met Schut KARTOFLEX.
Kennismaken met Schut. Meer dan 125 jaar ervaring in smart thinking, smart packaging. Koninklijke Schut werkmaatschappijen Schut Packaging en Schut Systems besloot afgelopen jaar tot een koerswijziging. Het bedrijf met een geconsolideerde omzet van 20 miljoen euro en ruim honderd medewerkers op de loonlijst wil zich nadrukkelijker profileren als totaalleverancier van verpakkingsoplossingen.
S.E.A
Overname Koninklijk Schut door P. van de Velde Group uit Belgie.
Van De Velde Packaging is de vouwkarton afdeling van P. Van De Velde Group en heeft activiteiten in Lichtervelde België, Kruishoutem België en Poznan Polen. De geproduceerde vouwkartonnen verpakkingen worden voornamelijk afgezet in de marktsegmenten voeding, dranken en gezondheidszorg. Daarnaast produceert P. Van De Velde massief kartonnen verpakkingen in haar fabriek in Wetteren België. Ga naar het volledige persbericht. F111 Dozenopzetmachine: Locken of Lijmen Maak een afspraak. Schut Systems bv. Loubergweg 22 NL 6961 EK Eerbeek.
coach
Schut Packaging Bv Eerbeek 6961 EJ Brummen, Loubergweg 21, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 18036334. Kompass Professionnel.
Geniet van een rechtstreekse integratie van Kompass data met uw CRM om de kwaliteit van uw databank te verhogen. Gelderland Brummen Schut Packaging BV. Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Schut Packaging BV. 6961 EJ EERBEEK.
tweedehands auto
Schut Smart thinking, smart packaging.
Eventuele tekstaanpassingen voeren we met onze Graphic Designers nauwgezet en snel door in het artwork. Dankzij de kennis van onze Packaging Designers zijn de verschillende in eigen huis ontwikkelde constructies optimaal in te zetten in uw verpakkingsproces. De specialisten van Schut zorgen voor slimme verpakkingen die naadloos aansluiten op al uw wensen en eisen.
Koninklijke Schut in andere handen VerpakkingsManagement.
Van De Velde Packaging is de vouwkartonafdeling van P. Van De Velde Group en heeft activiteiten in België Lichtervelde en Kruishoutem en Polen Poznan. De geproduceerde vouwkartonnen verpakkingen worden voornamelijk afgezet in de marktsegmenten voeding, dranken en gezondheidszorg. Daarnaast produceert P. Van De Velde massief kartonnen verpakkingen in haar fabriek in Wetteren, eveneens in België. De vestigingen van Koninklijke Schut blijven in de huidige vorm en op hetzelfde adres in Eerbeek bestaan.
Schut Packaging bv Vouwkarton Platform Nederland.
Promotie van vouwkarton. Social media kanalen. Home Het Platform Onze leden Schut Packaging bv. Schut Packaging bv. Contact: Joost Hoogendijk. 6961 EJ Eerbeek. 0313 674 912. Gepubliceerd op: 22 januari 2013 1786 x bekeken. Categorie: nbsp Vouwkarton. Deel deze pagina.:
Schut Smart thinking, smart packaging.
In 1886 startte Gradus Schut in Eerbeek zijn zakkenplakkerij. Al snel daarna werden de eerste vouwkartonnen verpakkingen geproduceerd. In de vorige eeuw werden daar ook flexibele verpakkingen en verpakkingstapes aan toegevoegd. In het jaar waarin het 100-jarig bestaan werd gevierd, ontving de onderneming het predicaat Koninklijk. In de laatste decennia zijn nieuwe productgroepen, waaronder verpakkingen van vouwkunststof, aan het portfolio toegevoegd. De jarenlange ervaring met verpakkingen in combinatie met de uitgebreide kennis van verpakkingsmachines Schut Systems maakt van Koninklijke Schut een unieke speler in de verpakkingsmarkt. Het is deze unieke combinatie die er in 2012 voor gezorgd heeft dat Schut het predicaat Koninklijk weer 25 jaar mag voeren! Schut gaat voor de slimste verpakkingsoplossing. Smart thinking, smart packaging verwijst direct naar onze manier van werken: SMART.
Schut Packaging B.V. in Eerbeek Verpakkingen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Schut Packaging B.V. Gerelateerde bedrijven Schut Packaging B.V. Mayr-Melnhof Eerbeek B.V. Bark Verpakkingen B.V. Smurfit Kappa MNL Golfkarton. DS Smith Packaging Nederland L.
Schut Smart thinking, smart packaging.

Contacteer ons